Břgerne

Klik på den enkelte bog eller vælg fra menulinien

En drĂĄbe i det kosmiske hav
2007

1. bog i en trilogi

Ind i
Evigheden
2007

2. bog i en trilogi

HĂĄndbog
til sjælen
2009

3. bog i en trilogi

Tidløs
Visdom
2014

 

Tankerne flød relativt ubesværet ud gennem tasterne

Hvorfor blev jeg egentlig forfatter? Det var det sidste jeg troede, at jeg skulle blive. Jeg fik altid dumpekarakter i dansk i skolen. Vi indeholder åbenbart skjulte ressourcer, som titter frem når der er brug for dem. Jeg måtte simpelthen sætte ord på alle de tanker og fornemmelser, som jeg havde gået med inde i mig selv i det meste af mit liv.

Jeg anskaffede en computer og opdagede at mine tanker relativt ubesværet flød ud gennem tasterne. I begyndelsen var det slet ikke i mine tanker, at det skulle blive til bøger. Jeg startede ganske enkelt med at skrive til mig selv! Jeg viste mine forsøg til nogle venner, som opfordrede mig til at fortsætte. Der kom en lille bog ud af det: En dråbe i det kosmiske hav. Bogen er meget koncentreret set i lyset af, at det er et umådeligt omfattende emne den forsøger at belyse. Jeg bestræber mig på at blive nede i jordhøjde, selv om det er store filosofiske og eksistentielle emner jeg tager fat på.

Jeg blev fra mange sider opfordret til at skrive mere. En ven sagde: ”Hans, du har sĂĄ meget at fortælle, hvorfor gør du det ikke?” Det kom der sĂĄ flere bøger ud af...

Betragtningerne

Læserkontakten har betydet meget for mig. Uden den havde jeg stĂĄet meget alene med mine tanker. “Hva’ mener du egentlig, nĂĄr du skriver om tolerance?”, lød en opfordring. Det blev jeg nødt til at uddybe gennem nogle skriftlige betragtninger, for at hjælpe læseren pĂĄ vej. Andre læsere har ogsĂĄ haft brug for en uddybning af emner fra mine bøger. Læs emneoversigten og de første tre betragtninger HER . De samlede betragtninger kan rekvireres omkostningsfrit ved at sende mig en e-mail.

 

 

Hans Garde | Teglgårdsvej 409, 1.tv. | DK-3050 Humlebæk | 29 91 08 99
Se ogsĂĄ UNIVERSETS VISDOM

Send mail

 

Velkommen] [Bøgerne] [Bog 1] [Bog 2] [Bog 3] [Bog 4] [Betragtninger] [Kontakt]