Tidløs Visdom

Moryaenergien

 

Inspirationen til Tidløs Visdom kommer fra Mesteren Morya. Lige siden mit kosmiske glimt i 1978, er jeg blevet påvirket af Moryas energi og kærlighed. Den blev yderligere forstærket med drømmen i 1997.

I bogen Tidløs Visdom udfolder jeg drømmens 9 sætninger med eksempler fra hverdagslivet samt med metaforer, for på denne måde at hjælpe med oplevelsen af den dybe evige visdom.

Kærligheden fra Morya er livgivende for mig, og jeg mærker en stigende kærlighed og samhørighed med ham. Denne kærlighed går meget langt tilbage.

Han repræsenterer en meget stærk vilje og kraft. Denne vilje og kraft kan hjælpe menneskene med at bryde med de ting i tilværelsen, som er udlevet. De ting, vi klynger os til, fordi det tidligere gav tryghed. Moryaenergien nedbryder, hvad menneskene i selviskhed har bygget op. Den baner vejen for lyset.

Garde_2014_A_02

Bog 4

TIDLØS VISDOM:
ISBN 978-87-7145-336-2
76 sider, ill. med 11 akvareller af Sigmund Sontum

“Tidløs Visdom”

Anmeldelse 


Det første, der falder i øjnene ved Hans Gardes nyeste bog er, hvor utrolig smuk den er. Dejlig at se på og røre ved, men især rigtig smukt trykt og illustreret.
Det er kunstneren Sigmund Sontum, der har illustreret bogen med meget gribende billeder.
Og det smukke udseende passer fuldstændig sammen med indholdet. Hans Garde fortæller, at han i en drøm af Mesteren Morya fik en dybt koncentreret udgave af den tidløse visdom, og blev opfordret til at skrive en bog om den.
Hans Garde bygger sin beskrivelse på sine egne erfaringer, begyndende med det kosmiske glimt, han for mange år siden oplevede, og som vendte op og ned på hans liv. Dette har han beskrevet i sine forrige bøger.
Bogen om den Tidløse Visdom gennemgår Mesteren Moryas udsagn sætning for sætning. Hver sætning har sit eget lille kapitel og sin egen billedlige illustration. Så bogen egner sig vældig godt til meditation. Man kan udvælge netop den sætning, det kapitel og det billede, der lige nu siger en mest, og meditere på det.
En af sætningerne lyder: ”Du er på en lang, lang vandring på vej til større og større fuldkommenhed”. På den vandring er Hans Gardes bog en god guide at have med sig.
Kortfattet og klart har bogen fat i det, hele livet egentlig handler om. At kende og mestre sig selv.

Aase Kærgaard

 

Hans Garde | Teglgårdsvej 409, 1.tv. | DK-3050 Humlebæk | 29 91 08 99
Se også UNIVERSETS VISDOM

Send mail

 

Velkommen] [Bøgerne] [Bog 1] [Bog 2] [Bog 3] [Bog 4] [Betragtninger] [Kontakt]