Håndbog til sjælen

Den sidste bog i en trilogi

 

Håndbog Til Sjælen: I den tredje bog forsøger jeg at give hjælpernes visdom videre. Da jeg begyndte at arbejde på den tredje bog, var arbejdstitlen »Håndbog til mig selv«. Men da det ikke var min personlighed, som hjælperne henvendte sig til, men min sjæl, ændrede jeg titlen til »Håndbog til min sjæl«. Jeg fandt imidlertid ud af, at den titel heller ikke var dækkende, da jeg oplever, at alle sjæle er gensidigt dybt forbundne. Herefter blev titlen »Håndbog til sjælen«.

Måske kan flere få udbytte af hjælpernes tidløse filosofi, som jeg efterhånden selv oplever som dyb visdom. Der er måske en mulighed for at filosofien kan inspirere den enkelte, og hjælpe med til at forløse den visdom, der ligger plantet i hvert eneste menneske.

 

En Dråbe I Det Kosmiske Hav: Trilogiens første bog er en beskrivelse af de erfaringer, jeg gjorde mig efter oplevelsen af det kosmiske glimt.

Ind I Evigheden: Den anden bog er en selvbiografi, hvor jeg fik mod til indgående at fortælle om den forunderlige kontakt med mine mystiske hjælpere.

Bog 3

HÅNDBOG TIL SJÆLEN:
ISBN 978-87-7114-711-7
68 sider.
Kr. 80,-

“Håndbog til sjælen”

Anmeldelse 


Det bliver i sjældne tilfælde et menneske forundt at kaste et blik ind i den meget større virkelighed, som vi alle sammen er en del af. Det omtales undertiden som "et kosmisk glimt", og for de mennesker, der får lov at opleve det, får det som oftest store konsekvenser.
Man kunne måske tro, at det bare var en lyksalig oplevelse, men det er langt fra altid tilfældet. Den indsigt, man på den måde har fået del i, vil som oftest vende op og ned på hele ens tilværelse og stille store krav
til, hvordan man derefter lever sit liv.
Det var den udfordring, som Hans Garde i maj 1978 blev stillet over for, og som hans liv lige siden har handlet om. Langt senere har han fået mod til at dele sine oplevelser med andre, og det er efterhånden blevet til en lille trilogi, hvor det tredje bind netop er udkommet.
Hvor de første to bind er helliget en skildring af. hvad der rent faktisk skete, og hvordan Hans Garde siden er blevet guidet af sine åndelige hjælpere, er bind tre et forsøg på at dele den indsigt med læserne. Det sker i erkendelse af, at alle sjæle er dybt forbundne.
En lille indledning giver baggrund for at forstå. hvad det eL bogen formidler; og resten af bogen giver i stikordsform korte udsagn fra de åndelige hjælpere. Disse udsagn er vældig egnede til meditation og eftertanke.
Bogen er ikke større, end at man nemt kan medbringe den overalt, hvad enten man tager ud i naturen eller på rejse, eller man bare har den liggende på natbordet. Den kan så give inspiration til at se det, man befinder sig i, fra sjælens synsvinkel.
Det er altså ikke en bog, man almindeligvis vil læse fra ende til anden, men snarere en, hvor man kan slå op på et stikord eller åbne den et tilfældigt sted, og der finde veje ned itilværelsens dybere lag. Den vil forhåbentlig finde vej til mange søgende sjæle.

Aase Kærgaard

 

Hans Garde | Teglgårdsvej 409, 1.tv. | DK-3050 Humlebæk | 29 91 08 99
Se også UNIVERSETS VISDOM

Send mail

 

Velkommen] [Bøgerne] [Bog 1] [Bog 2] [Bog 3] [Bog 4] [Betragtninger] [Kontakt]